здравеите на всички в форума днес видях една алфа 146 97г. само че малко ме озадачи моторът им 1.8 103 коня аз несам чувал за такъв мотор и незнам има ли иначе колата е супер запазена цената и е 3500лв ако някои може да ме просветли що за кола е това много ще сам благодарен
Известие
Collapse
No announcement yet.
запитване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеПреди да вземаш кола - запиши и провери рамата....
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеИ задължително оставаш капаро 50лв и отиваш в сервиз да я прегледат обстойно
Но може и като мене - затваряш очи и скачаш....Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщениеАко е BOXER 1,6 също е 103 коня, обаче не си споменал дали е ТС или BOXER
Първоначално публикувано от nikialfa Покажи съобщениеме е бохер мотота тс е ама маи са се заблудили хората нещо ама така ми казаха днес като я гледах но иначе е страшно запазен автомобил
Comment
-
ами има един проблем тука при нас няма каде да се диагностицира трябва в тарново да се ходи и едва ли ще може да стане а и чено казано много ми харесва колата но с 500лв на месец маи едвали ще мога да я подъжам ама все пак много се замислих дали да я взема
Comment
Comment